Fotó forrása: renasterea.ro

Bezsongott a földrajztanár: erotikus táncot lejtett a tengerparti diáktáborban

Azzal védekezik, hogy nem diákja a fiatal lány, aki előtt vetkőzni kezdett.

Hirdetés

Akár a pedagógusi pályától is eltilthatják a temesvári földrajztanárt, akit diákjai lefilmeztek, amint egy fiatal lány előtt sztriptízel. Az internetre felkerült felvételen az látható, hogy a félmeztelen férfi kihívóan mozog Joe Cocker jól ismert vetkőzős slágerére egy széken ülő lány előtt. A tanár is ember – mondanánk, ha mindez nem éppen egy diáktáborban, kiskorúak jelenlétében történik. Így viszont érthető, hogy a tanfelügyelőség belső eljárást indított, azt ígérve, hogy nem marad büntetlenül a pedagógusi hivatással összeegyezhetetlen viselkedés.

A táborozás helyszínéül szolgáló panzió terasza esténként diszkóként működött, itt örökítette meg a buja táncot az egyik diák. Az egész egy rosszul elsült vicc lehet – magyarázkodott a tanár, aki azt sem tartja kizártnak, hogy valaki le akarta járatni ezzel a badarsággal. Azzal védekezik, hogy az egyébként nagykorú lány nem a diákja, és csak véletlenszerűen ismerte meg a tengerparton.

A tanfelügyelőség mindenesetre nem tartja badarságnak az esetet, és alapos vizsgálatot rendelt el a két temesvári iskolában is oktató címzetes tanár ellen. Az eljárás eredményétől függően a tanárt pénzbüntetéssel sújthatják, de az is előfordulhat, hogy eltiltják a katedrától.

Hirdetés