Becali szerint kevesebbet szexelnek a Kolozsvári CFR játékosai, azért vezetik a focibajnokságot

A szex és a sportteljesítmény közti összefüggéseket évtizedek óta vizsgálják komoly tudósok, az ő sorukba lépett most be a főjuhász.

Hirdetés

A FCSB focicsapatának nagyszájú, mindenhez (is) értő tulajdonosa szerint a Kolozsvári CFR csapata azért nyerte meg nagy fölénnyel a Liga 1 alapszakaszát, mert a kolozsvári játékosok csupán hetente egyszer élnek nemi életet.

„A CFR játékosai csupán heti egy alkalommal szexelnek, mert Dan Petrescu kikészíti őket az edzéseken! A mieink csak paráználkodnak. Ha Florinel Coman (a FCSB sztárjátékosa – szerk.) is kipihentebb lenne… de ő közösülni megy és meglágyulnak a térdei” – magyarázta a bizonyítványt Becali a Pro X tévéadónak.

A román foci főjuhásza a kolozsvári játékosok futásmennyiségét elemezve jutott erre a következtetésre. „A kolozsváriak folyamatosan futnak a pályán. Látszik, hogy ritkábban közösülnek” – adott tudományos magyarázatot felfedezésére Becali.

Így legalább már értjük, hogy 2020-ban a FCSB – ahol Becali dönt az igazolásról, a kezdőcsapatról és a cserékről is – miért csak egyet nyert meg az öt meccséből. Igaz, az erőnléti edzéseket nem ő tartja a focistáknak.

A Liga 1 alapszakaszát a legutóbbi két szezonban is első helyen végző, az Európa Ligában is a legjobb 32 jutott Kolozsvári CFR nyerte meg 52 ponttal, az Universitatea Craiova (46) és a FCSB (43) előtt. A rájátszásban feleződnek a pontok, de a CFR így is három pontos előnnyel kezdi a legjobb hat csapat küzdelmeit a Craiovával és néggyel Becali klubjával szemben.

Hirdetés