Az átkozott mindenit: itt a PSD-kormány bukásának igazi, valóságos és hátborzongató oka! (VIDEÓval)

Na ez a kemény, nem a kád széle.

Hirdetés

Jaj nekünk, egyszerű földi halandóknak, akik azt hittük, hogy a teleormáni félisten(ek) politikai császársága „csupán” az utcai tiltakozások, majd az ellenzéki összefogás miatt omlott össze egyik hónapról a másikra. A Vice.com által szerdán közzétett, egyszerre hátborzongató és vicces videó alapján a háttérben sötét erők dolgoztak azon, hogy a korrupt politikusok eltűnjenek a süllyesztőben.

Mert azt ugye mindig tudtuk, hogy Romániában az okkultizmus szinte iparágnak számít, de azt, hogy

a haza főboszorkányai aktívan dolgoznak azon, hogy az ország szekere rúdja jó fele forduljon,

na azt azért mégsem gondoltuk volna.

És íme: a riport főszereplőjétől, Mihaela Minca boszorkánytól megtudjuk, a májusi EP-választások előtt egy hetekig tartó rituáléba kezdett a társaival, hogy elátkozza az ország korrupt politikusait. A hatékonyság érdekében hókuszpókék fekete mágiát alkalmaztak.

Na de most fogózzanak meg: az ország legerősebb boszorkája szerint amúgy

a román politikusok legnagyobb problémája a korrupción kívül az impotencia és az alkoholizmus.

Ez nagyon durva diagnózis, de az állítólag világhírű boszi csak tudja.

A videó közben bemutatja, amint a boszorkák csapata (Minca és a lányai, na meg két beöltöztetett férfi) éjfélkor, hajnalban és napnyugtakor elvégzik varázslataikat egy ital felett, melyben állati eredetű összetevők mellett növénymaradványok is vannak.

Közben megy a bűbájoskodás, a néző azt sem tudja, sírjon-e vagy nevessen, a tüzes pentagramma körül pedig

két szerencsétlen fekete kecskét is körbejáratnak (egyik be is pisil ijedtében),

Boszigyűlés pisilő kecskével. Középen a BosziBoss magyaráz.

Hirdetés

mi több, egy adott ponton bejelentkezik videócsetten egy Lazaros nevű amerikai cyber-varázsló – Minca miatt azért hívták, mert egyesített erővel jobban hat (szóródik) az átok. Az óceánon átívelő együttműködés révén a román főboszi egy Trump elleni rituálén is részt vett, ami egyelőre nem jött be, de aztán ki tudja…

Ők hozták a kecskét, tehát palástot is kaptak.

A riport fényét Adrian Wiener USR-s szenátor is emeli, aki elmondja szépen, hogy a román politikusok egy része bizony érzékeny a mágiára, szóval nem kizárt, hogy az átok hatni fog. A fekete mese úgy végződik, hogy egy nappal az EP-választások előtt a boszorkányok elmennek a parlament épületéhez, és ott szerteszét szórják a jól előkészített nedűt.

Persze lehet most kuncogni, de lássuk csak, mi is történt a rituálé után:

a PSD leszerepelt a választásokon, két nappal később Liviu Dragneát börtönre ítélték, később a népszerűtlen Tudorel Toader volt igazságügyi miniszter kórházba került, október elején pedig megbukott a Dăncilă-kormány is. Ámen.

Na de itt a film:

Hirdetés