Az abszurd abszurduma: a nagyi titkos miccsreceptjéért törtek be egy családhoz

A 64 éves nőt és unokáit megkötözték, miközben átkutatták a házat.

Hirdetés

Időnként elérkezik az a pont az internetfogyasztó életébe, amikor azt mondja, már semmin sem lepődik meg, de az idő mindig rácáfol az effajta elhamarkodott kijelentésekre. A Digi 24 hírét olvasva ez jutott eszünkbe. Eszerint egy vajdahunyadi nőre és unokáira azért tört rá egy bűnbanda, mert a nagyi titkos receptjét akarták megszerezni. Miután a két betörő erőszakkal behatolt a vajdahunyadi otthonba, azt követelték az ott tartózkodó, unokáira vigyázó nagymamától, hogy árulja el a családi mészárszéken árult miccs receptjét.

A sajtóbeszámoló szerint a 64 éves asszony éppen 8 és 10 éves unokájára vigyázott a betöréskor. Kezüket és lábukat és megkötözték a betörők, ugyanakkor egy szigetelőszalaggal beragasztották a szájukat. A lakást kifosztották, 37 ezer lejnyi készpénzt ékszereket és egyéb értékeket tulajdonítva el.

A család egyik közeli barátja talált az áldozatokra. Bár a szeptemberben történt betörést elkövető, csuklyát viselő két férfiról keveset lehetett tudni, a rendőrség év végére őrizetbe vette őket.

Hirdetés