Aradi hétköznapok: súlyzókkal dobálta az autókat, a rendőröket pedig machetével fogadta

Hirdetés

Durván indult ez a szürke, fagyos kedd reggel Aradon: egy 35 éves férfi azzal rúgta be a napot, hogy leamortizált hét parkoló autót.

A rendőrséget hajnali fél ötkor riasztották azzal, hogy egy egzaltált illető egy első emeleti lakás erkélyéről két súlyzót dobott le egy lent parkoló autó szélvédőjére.

A kiérkező rendőröket meglátva aztán úgy döntött, hogy nem adja meg magát egykönnyen, így aztán bevette a Rambo-tablettát, machetét ragadott (mert hát így 2018-ban egy alföldi városban egyetlen háztartásból sem hiányozhat egy jóképű bozótvágó kés), és az erkélyről kiugorva kezdett tombolni.

A rendőrségnek csak a kommandósok bevetésével sikerült ártalmatlanná tennie a férfit, aki addig összesen hét autót – köztük a sajátját – rongálta meg kövekkel.

Hirdetés

A dühöngő férfit a helyi pszichiátriára szállították, ahol kedves, fehér ruhás emberek próbálják kideríteni, hogy vajon ki váltotta ki nála a tombolást.

Egyébként kiderült, hogy korábban is volt már hasonló krízise, de a román egészségügy nagyobb dicsőségére nem tartották nyilván pszichikai problémás esetként.

Hirdetés