A PSD ivartalanítani akarja a saját tanácsosait?

Ráadásul ingyenesen! Akkorát bakiztak a pártos posztolók, hogy a bolond áprilisi idő arcára ráfagyott a röhögés.

Hirdetés

Tudjuk (és igyekszünk empátiával viszonyulni hozzá), hogy tévedni emberi dolog. Azt is tudjuk, hogy csak az nem téved, aki nem csinál semmit (és még ez sem biztos). Szűkítve a kört a jelen eset körül: csak az nem téved, aki nem ír le egy sort sem. Például, újságíróként néha jelen sorok szerzője is beleszalad az igen csípős (és adott esetben abszolút jogos) pofonokba, amikor elír valamit, miáltal a jó szándékkal kikövezett betűvető út irdatlan nagy böszmeségbe torkollik.

Na, hát most a PSD járt így, de nagyon fájdalmasan. A legnépszerűbb hazai politikai párt Panciu városbeli (Moldova, Vrancea megye) szervezete pár nappal ezelőtt meghirdetett egy ingyenes ivartalanítási kampányt. Természetesen a helyi lakosok házikedvenceire gondoltak.

Ám az értékelésük szerint igen sikeresen lezárult akció végét hirdető bejegyzésükbe akkora baki csúszott, hogy az állatorvosi rendelő, de még a pártszékház is beleremegett. Kérjük, okvetlenül tegyék le kávéjukat, teájukat, ha éppen kézben tartják a csészét, mielőtt az alábbi sorokat elolvassák, a nevetésből fakadó leforrázást, kiömlést elkerülendő:

A PSD-s tanácsosok INGYENES ivartalanítási kampánya 410 ivartalanított állattal zárult, és ez több ezer kölyköt jelent, amelyek megszabadulnak a szenvedéstől.

Hirdetés

Na kérem: ha én most Panciu-beli PSD-s tanácsos lennék, ijedtemben ösztönösen az ágyékomhoz kapnék, hogy vajon… Rögtön utána pedig elgondolkodnék azon, mekkora állat… juj!

Aztán, hogy kicsit megnyugodtam, nagyon, de nagyon gyorsan ráírnék az ominózus poszt szerzőjére, hogy az Isten szerelmére, mentse már, ami még menthető. Holtbiztos, hogy ez is történt. A hírek szerint a bejegyzés szövegét módosították, ám feltehetőleg annyian röhögték magukat könnyesre a kommentszekcióban, hogy a pártos illetékesek végül úgy döntöttek, nemes egyszerűséggel törlik a bejegyzést.

Önök szerint tökös srácok voltak, hogy meghozták e nehéz döntést? Vagy mégsem?

Hirdetés