Utolérte a bosszú a PSD-s politikus extanácsadóját megállító közlekedési rendőrt

De lehet, hogy mégis az extanácsadó fog nagyot szívni.
Hirdetés

Ismét beigazolódott az az elv, miszerint Romániában semmilyen jó vagy helyes cselekedet nem marad büntetlenül: alattomos rongálás áldozatává vált a közlekedés-rendészet azon munkatársa (egyszerűbben: forgalmi rendőr), aki még szeptember elején arról vált ismertté, hogy nem hatódott meg, amikor egy szociáldemokrata párti (PSD) képviselő tanácsadója parlamenti tanácsadói igazolványát lobogtatva arcoskodott vele.

Akkor a Lucian Rădulescu nevű, foglalkozását tekintve – azóta ex – parlamenti tanácsadó és orbitális tahó úriember tele szájjal szidta és fenyegette a rendőrt, amiért az egy közúti ellenőrzés során meg merte őt állítani.

Lucian Rădulescu akkor közölte: a rendőr tette nem marad következmény nélkül

Ami annyiban beigazolódott, hogy rá nézve valóban nem maradt: miután kiderült, hogy ittasan vezetett,  és a hatósági személlyel szemben is gorombáskodott, közel háromezer lejes bírsággal jutalmazták.

Úgy tűnik azonban, hogy Lucian Rădulescu úrban nagyon mélyen benne maradt a tüsök, a basáskodó balkáni kiskirállyal szemben hősiesen helyt álló rendőrt ugyanis utolérte a bosszú.

Mint kiderült, valaki még szerdára virradóra késsel kivágta a háza előtt parkoló autója két abroncsát.

Hirdetés

A rendőrség szerint kollégájuk azt is jelezte, hogy korábban több fenyegetést is kapott.

A rendőrök ezúttal hatékonyak voltak: rövid időn belül sikerült elfogni a 22 éves elkövetőt, akit 24 órára őrizetbe vettek.

Könnyen előfordulhat, hogy Rădulescu úr azóta nem alszik valami jól. Mert egyáltalán nem kizárható, hogy a fiatalember érdekes dolgokat mesélhet róla a rendőröknek.

Hirdetés