gitárulkozás
Szerző: Főtér.ro
2019. augusztus 23. péntek, 17:28
Ballada egy elképzelt kalandról.

Alig egy héttel ezelőtt jelent meg A Csajod zenekar remek bemutatkozó kislemeze, és a fiúk máris előrukkoltak egy új videoklippel, melyet Varga Norbert készített a Séta című számhoz. A csodaszép gitártémával megtámogatott dal mindenképp bátor választás, már csak azért is, mert a fiatal zenekarokra nem igazán jellemző, hogy egy íves balladával promózzák magukat.

„Egy személyes dalról van szó, ami elég hosszú idő alatt állt össze, és inkább egy elképzelt kalandról szól, mintsem egy valós lányról” – magyarázta Szőcs Tamás (ének, gitár), a dal szerzője, akit a Séta keletkezéséről faggattunk. 

A srácokat legközelebb szeptember 13-án az udvarhelyi Felső G-ben, 14-én pedig a sepsiszentgyörgyi Szimplában lehet elkapni élőben.   

 

comments powered by Disqus
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.
Ha ilyen alakok irányítják a romániai közoktatást, márpedig ez a helyzet, akkor nincs miért csodálkozni a sorozatos katasztrófákon.
De lehet, hogy nem is baki? Lehet, hogy Viorica maszkja alatt Liviu Dragnea rejtőzik? De akkor… ki ül a dutyiban a Vezér maszkja alatt?
Mert egy amerikai kampányfotó igazán jól mutat a jelöltek vécéjében, izé, cévéjében. Na de ki marad itthon, a mioritikus politikai latrinában?
A megrendült takarítónő hirtelen azt sem tudta eldönteni, a terrorelhárítást, Chuck Norrist vagy a szellemirtókat hívják rá az Apokalipszis három ifjú lovasára, akik annyira idegesek lettek egy zenélős játéktól, hogy szanaszét verték a komplett iskolát. ¯\_(ツ)_/¯
Mintha folyton ugyanaz a film menne az összes romániai moziban. Lepereg, aztán kezdődik újra. És a megalázott figurák mi vagyunk. Meg a gyermekeink.
Több tíz páciens is érintett lehet, állítja az elmekórház igazgatója.
Elkezdték panziókkal, hotelekkel, úszómedencékkel és hétvégi házakkal megtölteni a Bucsecs-hegység eddig érintetlen vidékét.
A romániai (felső)oktatási rendszert dilettánsok, bunkók és pártkliensek tették olyanná, amilyen. De azért van megoldás, Daniel David kolozsvári professzor szerint.
Nincs mit csodálkozni azon, hogy a betegek hozzátartozói arra kényszerülnek, a Facebookon toborozzanak véradományt.
Pár bet elkall dott, de azért eg szen sz p munka.
Szögezzük le, ennek semmi köze a PSD-hez, még ha megtévesztő is az új EU-s irányelv neve.