Modern eszközökkel repítik vissza fénykorába a bonchidai Bánffy-kastélyt

Minden is lesz az Electric Castle fesztiválon.
Hirdetés

Nem tagadja meg önmagát idén sem az Electric Castle, az elekronikus zenei fesztivál számos őrültséggel várja a bonchidai Bánffy-birtokra visszatérő tömegeket. Akik új arcát láthatják az erdélyi Versailles-nak:

újmédiás eszközökkel repítik vissza a Bánffy bárók fénykorába.

A kastélyt külföldi művészek keltik életre fény- és hangtechnikákkal, lesz lézershow és épületvetítés is. Nappal sem kell majd unatkozni, sőt, a tavalyi tapasztalat után nem csak az esőre, hanem a kánikulára is készültek a szervezők:

igazi korcsolyapályával várják a fesztiválozókat.

A műjég még a legnagyobb forróságban sem olvad el, ígérik. Esténként szabadtéri filmvetítésen lazíthatnak a fiatalok, míg reggel jógával pattinthatják helyre a sok bulizásban megfáradt testüket.

Bulizni bőven lesz amire július 17-21. között Bonchidán. Hogy csak a húzóneveket említsük: ott lesz a Florence and the Machine angliai indie rock zenekar, a hiphop, rap-, rock- és metálelemeket keverő amerikai Limp Bizkit, a modern kortárs könnyűzene sztárja, Nils Frahm német zongorista, zeneszerző, producer, de a rockzene amerikai nagyágyúi, a Thirty Seconds to Mars is.

És ezzel a fellépők sora korántsem ért véget, további infók a fesztivál honlapján böngészhetők.

Hirdetés

 

 

Hirdetés