elektromos kastély
papmeli
2019. július 9. kedd, 15:44
Minden is lesz az Electric Castle fesztiválon.

Nem tagadja meg önmagát idén sem az Electric Castle, az elekronikus zenei fesztivál számos őrültséggel várja a bonchidai Bánffy-birtokra visszatérő tömegeket. Akik új arcát láthatják az erdélyi Versailles-nak:

újmédiás eszközökkel repítik vissza a Bánffy bárók fénykorába.

A kastélyt külföldi művészek keltik életre fény- és hangtechnikákkal, lesz lézershow és épületvetítés is. Nappal sem kell majd unatkozni, sőt, a tavalyi tapasztalat után nem csak az esőre, hanem a kánikulára is készültek a szervezők:

igazi korcsolyapályával várják a fesztiválozókat.

A műjég még a legnagyobb forróságban sem olvad el, ígérik. Esténként szabadtéri filmvetítésen lazíthatnak a fiatalok, míg reggel jógával pattinthatják helyre a sok bulizásban megfáradt testüket.

Bulizni bőven lesz amire július 17-21. között Bonchidán. Hogy csak a húzóneveket említsük: ott lesz a Florence and the Machine angliai indie rock zenekar, a hiphop, rap-, rock- és metálelemeket keverő amerikai Limp Bizkit, a modern kortárs könnyűzene sztárja, Nils Frahm német zongorista, zeneszerző, producer, de a rockzene amerikai nagyágyúi, a Thirty Seconds to Mars is.

És ezzel a fellépők sora korántsem ért véget, további infók a fesztivál honlapján böngészhetők.

 

 

comments powered by Disqus
Mert azok a francos kisebbségek állandóan elnyomják őket a saját szent földjükön. Mint anno, a grófok.
Miért sajnálják ki a mogyorót a csokiból, ha az román piacra kerül? Hány termék alkalmaz kettős mércét Nyugat és Kelet között?
Elterelné a légi forgalmat a város fölül egy ideges honatya.
Az ember elolvassa Petre M. Iancu írását és kirázza a hideg, hogy ma is mennyire itt lóg a fejünk fölött a sarló meg a kalapács.
Hogy kerül a cuna meg a farok a mioritikus keresztnévlistára? Többek közt erről is szól Radu Paraschivescu briliáns írása.
Persze, Dăncilă is udvarolhatna elegánsabban a magyar szervezet támogatásáért.
Líceumi diákok készítették, egy tapasztalt filmes óvó szárnyai alatt, és irtó bájos.
A kolozsvári kutatóval a magyar rockzene és a kommunista rendszer viszonyáról beszélgettünk. Azt is elárulta, hogy szerinte melyik a rendszerváltás zenekara.
Ha ez igaz, nem is értjük, minek kell irtó sok pénzért választást szervezni?
Ki érti ezt? Most, hogy a szokásos cirkusz nélkül lehetne szavazni külföldön, már nem olyan vonzó a szavazás lehetősége.
A PSD egy rothadó politikai hulla. De még mozog. Sőt, irányít. Mircea Morarius írása.
Legszívesebben saját kezűleg lapátolná vissza a földet Kolozsvár vezetése a most megtalált északi kapu alapjaira.
Adózzunk egy perc néma csenddel az életszínvonal emlékének. :(
Ismerős a helyzet, ugye? Valaki belénk gyalogol, jön az igazságszolgáltatás, aztán kiderül, hogy a valaki igazából Valaki, és az igazságszolgáltatás szépen odébb áll.