Egyik kedvenc felvágottunkat hívja vissza a Lidl

Te jó ég, szalmonellás lett a préselt csülök.
Hirdetés

Ha július 22-én, 23-án, 27-én vagy 28-án lejáró szavatosságú préselt csülköt (ciolan presat) vásárolt a Lidl Mi kamránk (Cămara Noastră) termékcsaládjából, sürgősen vigye vissza az üzletbe, de semmiképp se fogyassza el, mert valószínűleg szalmonellás a termék, közölte maga az üzletlánc.

A szalmonella baktériumot a termék gyártója, a Goodies Meat Production fedezte fel egy ellenőrzés során. A szalmonella súlyos gyomor- és bélfertőzést okozhat.

A Lidl azonnal bevonta a terméket a polcairól, és nyomatékosan kéri a vásárlóit, ne fogyasszák el, ha korábban vásároltak a jelzett szállítmányból. A préselt csülköt a lánc bármelyik boltja visszaveszi és kifizeti az ellenértékét, még nyugtát sem kell felmutatni hozzá. A termékcsalád többi tagját a visszahívás nem érinti, az üzletlánc a fogyasztók elnézését kéri.

A 100 grammos préselt csülök az egyik kedvencünk, finom, de nem túlságosan erős a fűszerezése, és az egyik legegészségesebb termék onnan: nincs felturbózva tartósítószerrel, ízfokozókkal, állományjavítókkal.

Hirdetés