Magyarul is megnézhetjük a legsirályabb fecskét az erdélyi mozikban

Szülők, figyelem! Itt az újabb alkalom beülni a moziba a gyerekkel.
Hirdetés

Manu, a legsirályabb fecske az erdélyi mozikba is berepül, ráadásul a Cine Europa jóvoltából magyar szinkronnal is.

A brassói Cinema One-ban, valamint a marosvásárhelyi és a sepsiszentgyörgyi Művész moziban már elindultak a magyar szinkronos, premier előtti vetítések, május 3-tól, az országos premier után Kolozsváron is látható lesz a Cinema City-ben (Iulius Mall) és a Győzelem moziban. Rövid időn belül Aradon, Csíkszeredában, Udvarhelyen, Nagyáradon is műsorra kerül a mesefilm, a pontos időpontokról a mozik honlapján és a Cine Europa facebook-oldalán tájékoztatnak.

Mivel a Luxx Studios legújabb animációját román és magyar szinkronnal egyaránt vetítik a mozikban, érdemes leellenőrizni, hogy az általunk kiválasztott időpontban milyen nyelven forog.

A Manu, a legsirályabb fecske című animáció magyar szinkronos verziójához nemrég jelent meg az Alma Együttes új klipje, a Manu a fecske, melyet a zenekar a mesefilmhez írt.

A mese története a szinposzis alapján:
Manu, a kis fecske világéletében azt gondolta magáról, hogy ő is sirály, csakúgy, mint szülei. Igyekszik úgy halászni és repülni, ahogy ők, ám nem olyan tehetséges, mint azok a madarak, akik felnevelték. Egy este a ravasz és gonosz patkányok elcsennek egy tojást, melyre Manunak kellett volna vigyázni, társai ezért száműzik a fészekből. Miután elhagyja otthonát, új barátokra lel a mókás gyöngytyúk, Parzi, valamint két kis duci fecske személyében. Amikor a sirályok vonulását egy hatalmas vihar fenyegeti, Manu és társai összeszedik minden bátorságukat, hogy megmentsék a kis fecske családját.

Hirdetés