Ötcsillagos áron adja szobáit két kolozsvári egyetem az Untoldon bulizóknak

1800 és 2800 lej között adják ki bentlakásaik szobáit a fesztivál négy napjára.
Hirdetés

Több mint tízezer fesztiválozót szállásol el két kolozsvári egyetem: az agrár- és állatorvosi egyetem, illetve a műszaki egyetem, adta hírül ma az Untold fesztivál szervezőcsapata. A fesztivál honlapján az Accomodation menüpontnál mától foglalhatók a két egyetem bentlakási szobái az augusztus 1-5. közötti időszakra.

A műszaki egyetem négy ágyas kollégiumi szobáit a Hajnal negyedben 1800 lejért lehet kivenni négy éjszakára, illetve lehet ágyanként is foglalni 450 lejért. Az Agronómia bentlakása elit szállásnak számít: amellett, hogy mindössze 1400 méterre található a fesztivál helyszínének főbejáratától, csak szobánként két ágy van, és ennek megfelelően drágább is, 2800 lejbe kerül a fesztivál időszakára. Mindkét egyetem nonstop recepciót is működtet a bentlakásokban.

Összehasonlításként: a város ötcsillagos szállodája, az Opera Plaza éjszakánként 500 lejes áron kínálja a kétágyas szobáit, az árban benne van a reggeli is. Természetesen a fesztivál időszakára már nincs üres szobája.

A szervezők jóslata szerint ez az Untold Campus néven hirdetett tízezer szálláshely is gyorsan el fog fogyni, ezért arra kérik azokat a kolozsváriakat, akik szívesen elszállásolnának fesztiválozókat, hogy írják meg a felajánlott szálláshely részleteit a cazare@untold.com email címre. Ezen kívül működik a Fogadj örökbe egy fesztiválozót (Adoptă un Untold-ist) Facebook-oldal is, a szervezők szerint az elmúlt két évben több mint háromezer fesztiválturista talált így szállást.

Idén Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US és Sub Focus B2B Wilkinson lesz a sztárfellépő, jó szórakozást mindazoknak, akiknek ezek a nevek mondanak is valamit. Mindenki másnak jó idegrendszert, kellemes megszökést a városból, vagy legalább hatékony füldugókat.

Hirdetés