El kell olvadni: Kolozsváron lép fel a nagyon szerelmes dalok koronázatlan királya, Michael Bolton

Jó lesz előkészíteni a pézséket és az öngyújtókat.
Hirdetés

Talán sokan emlékeznek még arra a csodálatos férfira, aki hosszú hajzuhataggal, köldökig kigombolt ingekben énekelte bele a szélgépbe a párkapcsolati problémáit. Imádták a zenei csatornák, a rádiók (a mai napig), és azok a lemezlovasok is, akik a 90-es évek elején valamiért úgy gondolták, egyetlen buli sem érhet véget anélkül, hogy ne rakjanak be egy nagyívű párválasztós balladát ettől az amerikai pasastól.

Ő Michael Bolton, a nagyon szerelmes dalok koronázatlan királya, aki már 65 éves, s a négy évtizede tartó karrierje során eladott több mint 50 millió lemezt szerte a világon, több Grammy-díjat is összeénekelt, mi több, a hollywood-i hírességek sétányán is kiérdemelt már egy csillagot. Ő is szeret mindenkit, de meg kell hagyni, a CV-je alapján őt is nagyon szeretik.

Az úriember idén nyáron két koncerttel is megsiratja megörvendezteti a romániai rajongóit: július 20-án, szombaton 20 órától a kolozsvári BT Arénában lép fel, 22-én pedig a legnagyobb bukaresti sportcsarnokban gyűjti csokorba a szíveket. We love you. 

Hirdetés