Vibrátort küldtek a tanárnőnek

A pedagógus nem díjazta az ajándékozást, zaklatás miatt tett feljelentést a rendőrségen.
Hirdetés

Több, szexuális tárggyal teli csomagot kapott Aranyosgyéresen egy tanárnő, többek között vibrátort is – írja a Mediafax gyéresi rendőrségi forrásokra hivatkozva.

A rendőrségi szóvivő szerint az egyik helyi középiskola romántanárnője fordult hozzájuk, miután négyszer is csomagot kapott az otthoni címére, a csomagok pedig szexuális segédeszközöket tartalmaztak. Zaklatás címén tett feljelentést, az ügyben a kolozsvári törvényszék egyik ügyésze vezeti a nyomozást.

Vizsgálat indult az aranyosgyéresi Pavel Dan középiskolában is, ahol a csomagok címzettje tanít. Az interneten rendelt csomagok egyikében volt ugyan egy nyeltvankönyv is, de a többiben szexshopból származó tárgyakat kapott a tanárnő. A rendeléssel az iskola két tanulóját gyanúsítják, mondta el a Mediafaxnak Valentin Cuibus, Kolozs megye főtanfelügyelője.

Az egyik diákot már behívták a rendőrségre is a szüleivel együtt, hogy magyarázatot adjon a történtekre. Őt gyanúsítják az elkövetéssel, a másik diák tanúként érintett, írja igazságügyi forrásaira hivatkozva a Mediafax.

Hirdetés