Hamarosan Kolozsváron izmozik Arnold Schwarzenegger?

November végén a kincses városban tartják a testépítők világbajnokságát, amelyre a Terminátor is meghívást kapott, és állítólag el is jön.
Hirdetés

November 23–25. között Kolozsváron, az új Sportcsarnokban szervezik meg a világ legizmosabb embereit felsorakoztató Testépítő és Fitnesz Világbajnokságot, amelyre – a szervezőknek tett ígérete szerint – Arnold Schwarzenegger is eljön.

Az önkormányzat 15 ezer euróval, vagyis 70 ezer lejjel támogatja a rangos eseményt, az erről szóló tanácsi határozatban Schwarzenegger látogatását tényként említik.

A világbajnokságot a Román Testépítő és Fitnesz Szövetség szervezi, és éppen azért Kolozsváron, mert a kincses város idén a sport európai fővárosa, ugyanakkor itt található az ország legmodernebb, 10 ezer férőhelyes sportlétesítménye, mely minden körülményt biztosítani tud egy hasonló világszínvonalú esemény lebonyolításához.

A „román Arnoldnak” becézett Gabriel Toncean, a Román Testépítő és Fitnesz Szövetség elnöke Barcelonában, az Arnold Classic Europe bajnokságon személyesen egyeztetett a 71 éves sztárral, volt kaliforniai kormányzóval a kolozsvári részvételről.

Romániát a bajnokságon egyébként mintegy 60 testépítő fogja képviselni. A szurkolók jelenlétére is számítanak, de a jegyárakról egyelőre nincsenek konkrétumok.   

Hirdetés