Elfogták a bankrablót, akit az alkalmazottak löktek ki a bankból

Nem történt semmi, gondolhatta a kísérleti rabló, mert otthona közelében tartózkodott, amikor elfogták.
Hirdetés

Estére elfogta a Fővárosi Rendőrség azt a 25 éves férfit, aki egy bukaresti bankfiókot próbált meg ma délelőtt kirabolni. A bank alkalmazottjai viszont a pénz átadása helyett egyből kidobták a helyiségből, a férfi zsákmány nélkül futott el.

Ennek ellenére a rendőrség körözte, mert nemcsak a rablás, hanem a rablási kísérlet is bűnténynek számít. A fiatal férfinek valószínűleg nem volt bűn(tény)tudata, mert fél nap alatt sem menekült el: a rendőrségi közlemény szerint otthona közelében fogták el.

A rendőrségi híradásból gondosan kimaradt, de a Digi 24 hírtelevízió helyszíni felvételein látszik, hogy a férfi a BCR egyik fiókját szerette volna kirabolni. A rendőrség szerint egy élesnek látszó tárggyal fenyegetőzött, és pénzt követelt, amikor délelőtt belépett a bankba, a bank alkalmazottai azonban nem veszítették el a lélekjelenlétüket, és egyikük szinte azonnal ki is lökte a férfit a helyiségből. A férfi térfigyelő kamerák felvétele szerint futásnak eredt – üres kézzel. A támadásban senki sem sérült meg.

Hirdetés