Nagyvárad megint első lett valamiben: megnyílt a KiK!

Hogy mi az? Nézzen el a Pece-parti Párizsba: ott mindent megtudhat, első kézből.
Hirdetés

Jó, nem fokozzuk tovább. A Kik az egyik legnagyobb német diszkont ruházati üzletlánc. 3500 üzlete van Európa-szerte: ebből 2600 német földön, de a brand jelen van Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Horvátországban, Hollandiában, Szlovákiában és Olaszországban is. Az üzletlánc boltnyitási frekvienciája 200 új üzlet évente, amellyel a cég a legintenzívebben terjeszkedő vállalatok élvonalába tartozik Európában.

Nos, a KiK úgy döntött, Romániát is meghódítja? És hol nyitotta meg első üzletét? Nagyváradon, hát persze. A döntésben nyilván az is szerepet játszik, hogy a város közel van az Európát összekötő autópálya-hálózathoz.

A nagyváradi KiK üzlet pénteken nyitotta meg kapuit a vásárlóközönség előtt. A befektetés összege több mint 150 000 euró. A vállalat romániai vezetői szerint a cég további tíz üzletet szándékszik megnyitni az idei év végéig Romániában. A célpontok a nagyvárosok, illetve a legalább 15 000 lakosú települések, például Bukarest, Piatra Neamț, Botoșani, Máramarossziget, Brăila.

Hirdetés