Hogy lesz egy korrupcióval vádolt ex-miniszterből filmsztár?

Tulajdonképpen simán. Ha az illető elég nagy botrányokat kavar. Vagyis a sztori elég vadregényes.
Hirdetés

Már a Costa Rica-i verebek is azt csiripelik, hogy Elena Udrea volt régiófejlesztési és turisztikai miniszter, továbbá volt teológiai egyetemi hallgató ideiglenes menedékjogot kapott Costa Ricában. Ahol egész jól elvan. Egy elit lakónegyedben lakik, hamarosan gyermeke születik, és tervei vannak: egy egzotikus gyümölcsexporttal foglalkozó cég létrehozásán gondolkodik. Persze, csakis abban az esetben, ha nem rendelik el az ellene folyó büntetőper újratárgyalását.

Ha ugyanis elrendelik, azonnal hazatér. Hogy miért? A gsp.ro-nak adott friss interjúban ezt mondta: „Vezetni fogom Romániát. Kicsi korom óta ez a vágyam, és nem adtam fel. Ez a sorsom, hogy vezessem az országot!”

Hát nem izgalmas? Gyönyörű asszony, merész álmok, korrupció, nemzetközi menekülés, terhesség. Mi kell még egy izgalmas filmhez? Igazából semmi. És meg is történt. Legalábbis Udrea asszony szerint. Ugyanabban az interjúban Elena elmeséli, hogy a Netflix felkérte egy (doku?)sorozatra. A saját életéről, természetesen. Már javában folynak a tárgyalások. Korábban Elena könyvet akart írni az életéről (mert, mint megjegyzi, valamiből meg kell élni), de most, hogy bejött ez a felkérés, már filmben gondolkodik. Röpködnek ugyanis a dollármilliók a levegőben. Legalábbis a nyilatkozatok szintjén.

Nos… egy dologra azért rohadtul kíváncsiak vagyunk. Vajon ki játssza majd a filmben Traian Băsescu elnök szerepét.

Hirdetés