Megszökött egy nagyváradi rab

A városban dolgozott társaival, majd egy óvatlan pillanatban meglépett.
Hirdetés

Megszökött pénteken a nagyváradi börtön egyik fogvatartottja – tájékoztat közleményében a büntetés-végrehajtási intézet.

A lopás miatt két év szabadságvesztésre ítélt Félegyházi Sándor péntek délután szökött meg, külső munkavégzés közben. Hét társával együtt a zöldövezetet tisztították egy kereskedelmi központ környékén, amikor eleredt az eső, és meghúzódtak egy elhagyott épületben. A fogvatartottak számlálásakor vette észre a felügyeletükkel megbízott rendőr, hogy egyikük hiányzik – nyilatkozta Adina Bârda szóvivő, hozzátéve, hogy Félegyházi Sándor év végén kérelmezhette volna a feltételes szabadlábra helyezését. 

A szökött rabot a büntetés-végrehajtási intézet alkalmazottjaiból álló csapatok keresik, a Bihar megyei rendőr-főkapitányság, a csendőrség és a határrendészet munkatársainak segítségével. 

A 32 éves elítélt atletikus testalkatú, haja fekete, szeme barna színű, széles homlokú, orra egyenes, szája kicsi. Eltűnésekor fekete farmernadrágot, terepmintás blúzt és fekete sportcipőt viselt. Aki információkkal tud szolgálni hollétéről, hívja az 112-es egységes segélyhívó számot vagy a nagyváradi börtönt a 0259/419881-es, illetve a 0259/419882-es telefonszámon.

Hirdetés

A börtön vezetősége belső vizsgálatot indított a fogvatartott megszökése körülményeinek kiderítésére.

Fél éve is külső munkavégzés közben szökött meg egy fogvatartott a nagyváradi börtönből.

Hirdetés