Az ország, ahol a polgároknak kell betömniük a közúti gödröket (VIDEÓval)

Ha Romániára gondolt, máris talált, süllyed. Ez történik Arad megyében, például.
Hirdetés

Dübörög a gazdaság, büszke a román, egekig szöknek a bérek, egymás hegyén-hátán épülnek az autópályák, a kormány úgy működik, mint egy Doxa óra, egyes külföldi sajtótermékek példaként emlegetik az országot, hogy tessék, Románia már 2024-ben be is vezeti az eurót…

Mindeközben, például Arad megyében akkora tankcsapdák tátonganak az utakon, mint egy ház. Az ott lakóknak tele is lett a sárcipőjük a sok csodás hírrel, és kézbe vették a dolgok alakulását. Kapták magukat és talicskával hordták a tömőanyagot a gödrökbe. Na ja, így is lehet csinálni.

Persze, ha minden olyan szép és jó lenne, ahogy azt mondják, azt is el tudnánk képzelni, hogy a helyi és illetékes hatóságok intézik az ügyet, az adófizetők pénzéből, többek között. Az aradi példa esetében azonban mégsem ez történt. Az illetékes hatóságok sajnálkozva ingatták a fejüket: tudnak a bajró, kellemetlen egy dolog, de sajnos egyelőre nem tudják elkezdeni az ominózus út (a pontosság kedvéért: a 708-as megyei út) javítását. Esetleg két éven belül.

Addig is jó munkát kívánnak mindenkinek (saját költségből persze), aki megelégelte a közúti tankcsapdákat. Íme:

Hirdetés

 

Hirdetés