Útmenti pihenőn felejtette a férj a feleségét

300 km-rel arrébb vette észre, hogy hiányzik. A nagykövetség és a rendőrség egyesítette végül a családot.
Hirdetés

Egészen elképesztő sztorit tett közzé a magyar rendőrség honlapja, a police.hu: egy Olaszországba tartó román család Szeged környéki pihenőhelyen felejtette egyik tagját, a feleséget, és csak pár száz kilométerrel nyugatabbra vették észre, hogy mégsem ül velük az autóban.

A rendőrségi beszámoló szerint szerda hajnalban a feleség az M5-ös autópálya egyik Szeged környéki pihenőhelyén elment a mosdóba. A megálló után a férj annak tudatában hajtott tovább, hogy felesége a hátsó ülésen alszik.

A feleség annak ellenére jutott el önerőből, autóstoppal Balatonkeresztúrig, hogy készpénze, telefonja és okmányai is az autóban maradtak. Egy balatonkeresztúri benzinkút értesítette a rendőrséget, hogy a nő segítségre szorul, a helyszínre érkező autópálya-rendőröknek számolt be a nő a történtekről. A járőrök értesítették a Román Nagykövetséget, ahol kiderült, hogy közben a férjnek is feltűnt a feleség hiánya, és meghagyta a telefonszámát a nagykövetségnek.

A rendőrség így értesítette a férjet, aki a fonyódi autópálya-rendőrségen találkozott végül a feleségével, és közösen folytatták újtukat Olaszországba. Minden jó, ha a vége jó.

Hirdetés