Ezekkel a programokkal vár novemberben a Váróterem

A lassan télbe forduló ősz idején jó, ha van egy ZUG, ahol programokkal is fűtenek.
Hirdetés

Novemberben a megszokott programok, a saját produkciók és a JamZug mellett a Tempes D’Images fesztivál pörgeti fel az életet a ZUGban.

A független művészeti ágazatok rangos kolozsvári fesztiválja, a Temps d’Images a következő előadásokkal érkezik a ZUGba:

  • november 5-én, 20 órától a ColectivA és CNDB társulatok együttműködésében készült 37 minutes of make believe című produkció Andreea Novac rendezésében látható,
  • november 7-én, 21 órától a Giuvlipen színházi társulat Mihai Lukacs rendezte Cine a omorât-o pe Szomma Grancsa? nevű produkció tekinthető meg,
  • november 8-án, 19 órától a Váróterem Projekt keretében már bemutatott, Cosmin Matei rendezte Reacting Chernobyl című produkcióra válthatunk jegyet,
  • november 11-én, 21 órától a Teatru-spălătorie Uneducated nevű produkciója szerepel a programban, amelynek rendezői Ion Bors, Nora Dorogan, Nicoleta Esinencu, Doriana Talmazan és Irina Vacarciuc.

A hónap hátralevő részében további két vendégelőadás is megtekinthető a ZUGban, november 13-án a Cimborák Bábszínház Nagy Lázár József rendezte Cyber Cyrano című darabja, amelyet 13 éven felüli kamaszoknak ajánlanak, valamint november 24-én, 19 órától a Gergye Krisztián társulat Aukció című produkciója Gergye Krisztián rendezésében.

A Váróterem Projekt saját produkciói közül november 14-én, 19 órától újra színpadon az Unpredicted Sinkó Ferenc rendezésében, majd november 20-án 19 órától az Advertego Botos Bálint rendezésében.

Hirdetés

A kisebbek sem kerülnek háttérbe, hiszen a Palocsay Kisó Kata rendezte Qkac újra megtekinthető lesz november 23-án, 11 órától.

A már megszokott JamZug zenés műhely kétszer, november 6-án, hétfőn, 20 órától, valamint november 27-én, szintén 20 órától várja a zenekedvelőket. 

Hirdetés