Szeretne Ön találkozni Tom Hanksszel?

Nos, ha személyesen nem is, Haklik Norbert legújabb könyvében mindenképp találkozhat vele. A soron következő Helikon-esten.
Hirdetés

Viszont maga az író nagyon is itt lesz Kolozsváron, testileg-lelkileg lehet vele találkozni október 28-án, csütörtök délután hatkor, mégpedig Magyarország kolozsvári főkonzulátusának rendezvénytermében (Fő tér 23.). A jelenleg Csehországban élő íróval, műfordítóval Papp Attila Zsolt költő beszélget, a Helikon-estek legújabb rendezvényén.

És ha valaki pontosabban szeretné tudni, ki is az a Haklik Norbert, tessék: 

1976-ban született Ózdon. Első novelláskötete A Mennybemeneteli Iroda és más történetek címmel jelent meg 1998-ban, ezt három évvel később követte a Világvége Gömörlúcon – Magyar Kalendárium című novellagyűjtemény. 2006-ban Big Székely Só címmel publikálta első regényét. 2001 és 2006 között a Magyar Nemzet belső munkatársa. 2007 óta a csehországi Brnóban/Brünnben él, ahol jelenleg egy multinacionális technológiai cégnél dolgozik. Legutóbbi könyve Tom Hanks a vizek felett címmel jelent meg 2017-ben.

És aki még pontosabban szeretné tudni, ki is az a Haklik Norbert, az okvetlenül sétáljon be a konzulátusi rendezvényterembe. Csütörtökön. Délután hatkor. S ki tudja, tán még az is kiderül, kicsoda valójában Tom Hanks.

Hirdetés