Feljelentettek egy eladónőt, mert férfiakat csábítgatott

Mégpedig a fogyasztóvédelemnél. Legalábbis az egyik „áldozat” felesége szerint.
Hirdetés

Egy moinești-i hölgy feljelentést tett a bákói fogyasztóvédelemnél, mégpedig azért, mert az otthona közelében levő egyik üzlet eladónője „kihívóan viselkedik” a vevőkkel, és a hölgy férje is az „áldozatul” esett a csábításnak.

„A hölgy írásbeli feljelentésében az áll, hogy az eladónő bájainak hatása alatt a férje hazamegy és megveri őt”, nyilatkozta Alin Năstasă, a Bákó megyei fogyasztóvédelem igazgatója. „Ez azonban nem tartozik a hatáskörünkbe. Azt ajánlottam a hölgynek, hogy erőszak esetén forduljon a rendőrséghez.”

Egyébként az ehhez hasonló furcsa bejelentések folyamatosan érkeznek a hivatalba. Májusban például az egyik feljelentő arra panaszkodott, hogy vásárolt 40 fürjfiókát. Az ajánlatban az állt hogy öt fióka közül négy tojó és egy hím. A férfi viszont pont fordítva kapta meg a fürjeket: ötönként négy hímet és csak egy tojót. A bejelentés nyomán korrigálták a helyzetet. 

Augusztusban egy másik személy azért tett panaszt, mert három évesnél nagyobb gyerek számára vásárolt egy babát a mallban, és amikor odaadta a leányának, a baba obszcén szavakat mondott. A feljelentés nyomán vizsgálatot indítottak és kiderült, hogy a panaszosnak igaza van. A gazdasági egységet megbírságolták, a csúnyán beszélő babákat pedig kivonták a forgalomból.

Hirdetés