Emil Boc szívesen látja a sátánistákat Kolozsváron, mert nem magyarok

Így fordulhatott elő, hogy az Untold fesztivál elsátánistásodott. FIGYELEM: pokolbéli humorveszély!
Hirdetés

Az ortodox egyház képviselői megvádolták Emil Boc kolozsvári polgármestert, hogy az Untold fesztivál idejére megnyitotta a kincses város kapuit 90 000 sátánista előtt. Ám a városvezető megőrizte sajátos nyugalmát, és egy kedd esti sajtótájékoztatón kijelentette: a sátánisták nem jelentenek gondot a városra nézve, sőt, szívesen látott vendégek, hiszen „legalább nem magyarok”.

„Nem szabad felednünk: jó házigazdáknak kell lennünk”, mondta Boc. „Mindenek előtt: a sátánisták is emberek. A mi testvéreink, akkor is, ha időnként macskákat áldoznak fel, sikeres fesztiválokat szerveznek, vagy épp megidézik Belzebubot, a legyek urát. Belzebubot egyébként nem is idézik meg olyan gyakran. Alig egyszer-kétszer fordult elő, mióta elkezdődött az Untold. És ami a legfontosabb: nem magyarok.”

Noha Emil Boc éveken át szívósan ellenállt annak, hogy kitegyék a magyar nyelvű városnévtáblákat Kolozsváron, azonnal megígérte a sátánistáknak, hogy minden kolozsvári feliratot lefordíttat óarámi nyelvre, hogy a Lucifer hívei által a jövő évi Untoldra meghívott ijesztő pokolbéli démonok gond nélkül el tudják olvasni őket.

Hirdetés