Szociáldemokrata képviselő: a Facebook-felhasználók hülyék

Mert meghülyíti őket a Facebook, aztán mindenféléket irkálnak, reziszt meg ilyesmik.
Hirdetés

Adrian Solomon szociáldemokrata (PSD) képviselő, a képviselők háza munkaügyi bizottságának elnöke a Media TV-ben adott interjúja során rántotta elő elméjéből a nagy bölcsességet, miszerint a Facebook-felhasználók nem normálisak, illetve hogy a közösségi hálózat hülyéket csinál belőlük.

Tessék: „Akinek Facebook-ja van, annak nincs… nem hogy kapcsolatai nincsenek, napja sincs, éjszakája sincs, fénye sincs, semmije nincs, csak bámulja azt a tévét. Ha valaki hülyéket akart csinálni normális emberekből, hát sikerült neki, a rendszeren keresztül. Pont azáltal, hogy lebilincseli az embert, vonzza, mindenféle szimpatikus dolgok és viccek által. Benyom egy-egy reziszt üzenetet, mit tudom én. És aztán jön a hashtag blabla, mindenki csak használja, ahogy éri. És mindenki túlzott módon használja. Az én elképzelésem jobb. Mert ha nekiállnék kommentelni, elképzelhetik, mi lenne belőle. Jobb, ha nincs Facebook-om.”

Megjegyezzük Solomon úr az a szocdem képviselő, aki három évvel ezelőtt kijelentette, hogy ő bizony kommunista. Igaz, felvilágosult kommunista. Idézünk: „Igazi pészédés vagyok, nem tagadom meg a párttagságomat és a szocialista, sőt, gyakran, kommunista mivoltomat. Ha valakinek van valami hozzászólni valója, csak jöjjön és érveljen. Igen, beismerem, kommunista vagyok. De felvilágosult kommunista, aki elfogadja a társadalmi harmóniát, és az osztályharc nem része a programjának.”

No comment.

Hirdetés