Felvételizők, költözzetek bentlakásba!

Még be se kell jutni az egyetemre ahhoz, hogy kipróbálhasd a legendás, Hașdeu utcai bentlakások egyikét.
Hirdetés
A Babeș–Bolyai Tudományegyetem a felvételire jelentkező diákok számára 440 szálláshelyet biztosít a Hașdeu (Kőkert) utcai diáknegyedben lévő egyetemi bentlakásokban – közölte ma az egyetem.
 
A szálláshelyet 2017. július 12. és július 31. között lehet igénybe venni (5 ágyas szobákban) 25 lej/ágy/éjszaka szállásdíj ellenében, a BBTE Szociális Szolgáltatások Osztályának küldött kérvény alapján. Az egyetem által biztosított szállásokat azok igényelhetik, akik Kolozsváron vagy a Kolozsvártól legtöbb 20 km-re eső körzetben nem rendelkeznek állandó lakhellyel
 
A felvételire jelentkező diákok együtt lakhatnak akár a szüleikkel is az egyetemi szálláshelyen, amelynek díját ki lehet fizetni készpénzben a IV. számú bentlakás adminisztratív osztályán, valamint banki átutalási megbízással ezeknek  az adatoknak az alapján: 
Universitatea Babeș-Bolyai, str. M. Kogalniceanu, nr, 1, județul Cluj, cod fiscal 4305849, cont IBAN RO59TREZ21620F331400XXXX Trezoreria Cluj.
A szálláshely igényléshez egy kérvényre és a személyazonossági igazolvány fénymásolatára van szükség, amelyeket a social@ubbcluj.ro e-mail címre kell küldeni vagy személyesen leadni a BBTE Szociális Szolgáltatások Osztályán (Kolozsvár, Király / I.C. Brătianu utca 14), a szállásigénylés időpontját megelőző legkevesebb 3 nappal. További részletek itt.

Hirdetés