Kis Grófóra is mulathatunk a VIBE fesztiválon

Akik csoportosan mennek, kedvezményben részesülnek.
Hirdetés

Három új fellépőt jelentett be a legújabb erdélyi magyar fesztivál, a július 6-9. között rendezendő VIBE szervezői: ezek szerint „több száz erdélyi fiatal kérésére” Kis Grófo és Pixa, valamint a népszerű magyarországi reggae banda, a Riddim Colony is fellép Marosvásárhelyen.

A szervezők június 20-ig csoportos kedvezményt hirdettek, melynek értelmében minden csoport ötödik tagja meghívót kap a VIBE-ra – vagyis 4 fesztiválbérlet megvásárlása után az ötödikhez ingyenesen lehet hozzájutni. A kedvezményes bérletek a jegymester.ro honlapon és a jegyértékesítő pontoknál lehet beszerezni.

Az online felületen kívül Bukarestben és összesen tizenöt erdélyi városban lehet jegyet vásárolni: Marosvásárhelyen, Kolozsváron, Székelyudvarhelyen, Csíkszeredában, Sepsiszentgyörgyön, Gyergyószentmiklóson, Nagyváradon, Szatmárnémetiben, Nagybányán, Aradon, Brassóban, Besztercén, Medgyesen, Déván és Temesváron.

Mint a fesztivál szervezőinek közleménye elárulja, a könnyebb tájékozódást segíti, hogy a VIBE zenei helyszíneit színek alapján is meg lehet majd találni.

Hirdetés

Részletesen lebontott koncertprogramért és egyéb információkért pedig érdemes ellátogatni a vibefesztival.ro honlapra.

 

Hirdetés