Elfogytak az Electric Castle fesztivál bérletei

Több mint egy hónappal a fesztivál kezdése előtt már csak napi jegyek kaphatóak, azok is korlátozott számban.
Hirdetés
A július 12–16. között esedékes bonchidai Electric Castle fesztivál öt napjára idén is mintegy húszezer bérletet tettek elérhetővé. Aki nem volt résen, és lemaradt a bérletekről, az csak napi jeggyel vagy a magasabb árkategóriában elérhető, extra igényeket kielégítő prémium jegyekkel léphet be a fesztivál 220 négyzetméteres területére.
 

Az igazán elszántak ingyen is beléphetnek, amennyiben legalább 250 kilométert letekernek biciklivel, és ezáltal a rendezvény öko-nagykövetévé válnak. A szervezők ezzel a környezettudatos gondolkodást szeretnék népszerűsíteni, akárcsak azzal a törekvéssel, hogy a fesztivál a lehető legkevesebb hulladéktermeléssel (zero waste) zajlódjon le.
 
A résztvevők az elmúlt öt év leglátványosabb fesztiváljára számíthatnak, Európában egyedülálló színpadi látványtechnikával, rengeteg új építménnyel.
 
Az idei Electric Castle egyik sztármeghívottja a hatszoros Grammy-díjra jelölt Deadmau5. De fellép Bonchidán Franz Ferdinand is – a bandának idén ez lesz az egyetlen kelet-európai fellépése –, továbbá az alternatív rockot játszó brit Alt-J, a dán Trentemoller, a brit UNKLE, az orosz-német származású ZEDD, a német Paul Van Dyk, aki a trance egyik legismertebb alakja, az ír-amerikai hardcore rapegyüttes, a House of Pain, a brit punkduó, a Slaves, az izlandi Gus Gus és sokan mások.
 

Hirdetés