Megjelentek a PSD-t szívató online játékok

Elmehet lopni, mint Dragnea! De lövöldözhet vörös tolvajokra is!
Hirdetés

A PSD-s büntetőügyesek ellen tüntetők fantáziája nem ismer határokat. A neten megjelentek a tematikus online számítógépes játékok is. Egyszerűek, persze, nem kell hozzájuk szupergép, viszont annál viccesebbek.

Az egyik ilyen játék a Flappy Dragnea. Az induló oldalon Liviu Dragnea PSD-vezér feje lebeg vörös háttér előtt. Ha kattintunk egyet, máris vihetjük a kobakot, úgymond, dolgozni. A feladat: átlavírozni Dragnea fejét a sorban érkező nemzeti színű akadályok között. Ha sikerül, ez 1.000 lopott eurót jelent akadályonként. Ha nem, lebuktunk, és kezdhetjük elölről.

A másik játék, a PSD Invaders sem éppen 3D-s, az ősidők űrharcjátékait hozza. A képernyő alján ott vagyunk mi, polgárok, egy kis űrhajóban, felül meg több sorban érkeznek a vörös tolvajok, hátukon tele zsákkal. De nem csak érkeznek ám, lőnek is. Úgyhogy a jobbra és balra nyilakkal serényen mozogjunk és lőjünk bátran vissza. Ha sikerül kilőni az összes rablót (ami, megjegyezzük, nem könnyű feladat), akkor jön a Boss, a Főnök, A Vezér, egy poliptestű Liviu Dragnea személyében. Aki, nos, nagyon erős. (Szerkesztőségünknek egyelőre nem sikerült legyőznie.)

FRISSÍTÉS: Csütörtökön fedeztük fel a harmadikat, a Teleorpacmant. Labirintusban kell gyorsan mozgatni Dragnea fejét pénzhalmokon és a 13-as rendeletes kockákon át úgy, hogy minél később kapja el Iohanni, Codruța, a nagykövetek vagy a tüntetők.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Hirdetés