Spirit Fesztivál: van benne spiritusz

Olyan tevékenységeket lehet kipóbálni, mint a vadvízi evezés vagy a siklóernyőzés. Ne hagyd otthon a bicajodat!
Hirdetés

Van egy programjavaslatunk azok számára, akik már unják a május elsejei hagyományos mics-sör-tollaslabda kombót, és próbára tennék magukat az aktív sportok területén. A Torockói Aktív Turizmus Egyesület (TAT) kihasználva, hogy a munka ünnepén amúgy is sokan keresik fel a Székelykőt, április 29. – május 1. között második alkalommal szervez fesztivált Torockón.

A Spirit Fesztivál nem egy kifejezetten zenei vagy kulturális esemény, hanem inkább az aktív és természetközeli élet szerelmeseinek szól, akik az egész napos sporttevékenységek után szívesen lazítanának ismert vagy kevésbé ismert DJ-ék zenéjére. A programban falulátogatás, fotókiállítás, kerékpártúra, asztalitenisz bajnokság, vadvízi evezés (rafting), siklóernyőzés, motoros siklóernyőzés, kézműves tevékenységek egyaránt szerepelnek.

 

A három napos bérlet mindössze 30 lejbe kerül, mely tartalmazza a sátorhely és a parkolás árát, továbbá a vezetett túrákon, a játékokon, az asztalitenisz bajnokságon való részvételt is. A rafting túráért és siklóernyőzésért viszont fizetni kell, előbbiért 80 lejt személyenként, utóbbiért 200 lejt. A kerékpárbérlés 40 lejbe kerül. 

További részletekért keressék fel a szervezők Facebook-oldalát vagy honlapját.

Hirdetés