Februárban is vár a terem, a Váróterem!

A tél utolsó hónapját a ZUG.zone régi-új programjain vészelhetjük át.
Hirdetés

A ZUG.zone (Traian u. 40-42. sz.) februárra is változatos programmal készült. Ebben a hónapban három várótermes előadást is láthat a közönség: 18-án 20 órától a legújabb produkciót, a Kedd című előadást, 21-én ugyanacsak 20 órától az Occupy Yourself lesz látható. A hónapot a Zéró című előadással zárja a társulat, február 26-án 20 órától. Az előadásokra foglalás szükséges a wrp_tickets@yahoo.com e-mail címen.

A ZUG.zone egy újabb programot fogad be, amelyet a Váróterem Projekt és a SPOT fesztivál közösen szervez. A neve: Színész-Jam, és a lényege a totális improvizáció és élet-szimuláció. A játékban résztvevő színészek néhány perccel a kezdés előtt ismerik meg a feladataikhoz szükséges információkat, a nézők pedig bármikor döntő szerepet kaphatnak a jelenet történéseiben, végkifejletében. Színész-Jam először február 10-én lesz, majd minden hónap második szerdáján, a ZUG-ban. A belépés ingyenes. Színészek és színi hallgatók jelentkezhetnek február 9-ig, 19 óráig. A résztvevők száma korlátozott, 10 személy jelentkezését várják a szervezők a szineszjam@gmail.com e-mail címen.

Február 23-án, 21 órától a csíkszeredai The Nobody Elses együttes koncertezik a Zugban, amely egy csíkszeredai pszichedelikus surf-punk trio. Tagjai: Fodor Dávid az énekes-basszusgitáros kombó, Marschal Roland szólógitáros és Makai Edina a dobos.

A ZUG.zone-ban februárban is folytatódik a rendszeres programok sorozata: a JamZug zenei improvizációs műhelybe 1-jén, 15-én és 29-én (21 órától) és a Lugosi Béla filmklubba 8-án, illetve 22-én (21 órától) várják a szervezők az érdeklődőket.

A részletes program, illetve további információk a ZUG.zone facebook-oldalán találhatók.

Hirdetés