Itt szabad csúnyán beszélni

Erdélybe száll a Döglégy – Kolozsváron és Nagyváradon koncertezik Ganxsta Zolee és a Kartel.
Hirdetés

Január 29-én Kolozsváron a The Shelterben, 30-án Nagyváradon a Moszkva kávézóban lép fel Ganxsta Zolee és a Kartel. Kapunyitás 20 órakor, koncertkezdés 21 órakor.

Ganxsta Zolee 20 éve Döglégy és gengszterrapper, ezt nemrég koncertsorozattal is megünnepelte. A pályáját rock dobosként kezdő, majd a mikrofon mögé átálló Zolee és csapata sosem finomságáról volt híres, a koncertet beharangozó közlemény is a Kartel szókimondását és társadalomkritikáját emeli ki olyan finom modorossággal, amelyre Ganxsta sem lenne képes: „Ha a változáshoz pedig káromkodni kell, hát üsse kavics!”
 
A beharangozó alapján Ganxstáék is óriási bulira számítanak:
 
„Már nagyon várjuk ezt a külhoni mini-turnét, ahol Kolozsváron és Nagyváradon játszhatunk! Rengeteget koncerteztünk tavaly a zenekar 20 éves jubileumát ünnepelve és az 50-dik születésnapom alkalmából adott budapesti teltházas koncert is fantasztikus élmény volt, mindenhol szétszedtük a színpadot, de ez mégis más lesz. Erdélyben és a Partiumban mindig különleges élmény koncertezni! Mindig fantasztikusan őrült közönségünk van, akik még talán nagyobb elánnal szórakoznak, mint mi. Imádjuk a felénk áradó szeretetet és persze a zseniális pálinkákat. Mivel ilyenkor mi is ott alszunk, ezért kicsit jobban kieresztjük a gőzt és hatalmas szórakozásba csapunk a koncert után. Számunkra ezek a koncertek olyanok,  mint egy osztálykirándulás: találkozunk a rég látott haverokkal, hatalmasakat eszünk, jókat iszogatunk és a csapat is nagyon faszán összekovácsolódik ezalatt.”
 
A kolozsvári koncertre a belépő elővételben 20, a helyszínen 25 lej.

Hirdetés