Ideje felébredni az év eleji kómából, a ritmust az Ivan&The Parazol adja

Arról, hogy mennyire áll jól nekik az élet, Kolozsváron (is) meggyőződhetünk.
Hirdetés

A 2010 februárjában Budapesten alakult együttes az idei év első hónapját egy erdélyi turnéval zárja, melynek harmadik állomásaként – Nagyvárad és Csíkszereda után – Kolozsvárra utaznak. A Balcony TV Cluj/Kolozsvár társszervezésében zajló koncertre január 30-án 21 órától kerül sor a The Shelterben, ahol a székelyudvarhelyi Face Today lesz az előzenekar. A turnét Marosvásárhelyen zárják.

Az együttesnek már volt mini-turnéja Amerikában, és a híres Deep Purple előzenekaraként is koncertezhettek Budapesten. Az igényes zenére és hibátlan előadásra nagy hangsúlyt fektető együttes most a kolozsvári közönségnek mutatja meg, mivel érdemelte ki az amerikaiak tiszteletét. Slágereik közül a legismertebb a Together című számuk, mely a Mode Bizarre lemezükön található meg, és 2014-ben a budapesti Sziget Fesztivál hivatalos himnusza volt.

Az Ivan & The Parazol előzenekaraként fellépő Face Today már sokak számára ismerős, azonban azt már kevesebben tudják, hogy a két együttes nem először dolgozik együtt. A népszerű budapesti zenekar billentyűse, Beke István segített a fiúknak a We’re On The Way, There’s No Worry című kislemez felvételében.

Az Ivan & The Parazolról azt állítják, feltámasztotta Magyarországon a klasszikus rockzenét, modern technikákkal társítva azt. Erről bárki meggyőződhet a koncerten, ahol a belépés 22 óra előtt 15 lejbe kerül, utána pedig már 20 lejbe. A koncertek után buli is lesz, ahol pre_cup & SKNYGUY zenél.

Hirdetés