A Helikont nem lehet eltakarni!

Felolvasóest a Magyar Kultúra Napja alkalmából. És meg lehet csodálni a helikoni császár új ruháját is.
Hirdetés

Ismét nyakunkon a Magyar Kultúra Napja. És a jó magyar ember ilyenkor mit csinál? Hát ünnepli a jó magyar kultúrát. És hogyan?

Nos, a lehetőségek tárháza labirintikus és végtelen. Mégis, engedd meg, nyájas Olvasó, hogy egy eseményt kiragadjunk a sok közül.

A kolozsvári Helikon irodalmi lap által szervezett Helikon Estek legújabb rendezvényéről van szó. A helyszín: Magyarország kolozsvári főkonzulátusának rendezvényterme (Fő Tér 23.). Az időpont: január 21., csütörtök, délután 18.00 óra. Vagyis kábé nyolc óra múlva.

Ha Helikon, akkor elsősorban irodalom. Ezúttal is ez lesz. Akik felolvasnak: André Ferenc, Gothár Tamás, Horváth Benji, Kali Ágnes és Serestély Zalán. Az ifjú irodalom krémjének krémje.

Hirdetés

De nem csak erről szól az est. Divatbemutató is lesz. A Helikon ugyanis új ruhát kapott. A helyszínen meg lehet nézni. Sőt, meg is lehet tapogatni a császári köntöst. Már ha az est házigazdái, Mile Lajos főkonzul úr és Karácsonyi Zsolt Helikon-főszerkesztő úr megengedik. Bár szerintünk megengedik. Sőt, örülni fognak neki.

Tessék hát elmenni! Már csak hét és fél óra van hátra.

Hirdetés