Fotózd Kolozsvárt, és nyerj vele egy tabletet

De ne ám a turistamágnes belvárost: azt mutasd meg, hogy van élet a lakónegyedekben is.
Hirdetés

Kolozsvár lakótelepeire fókuszáló fotópályzatot hirdet a Pro Iuventute Egyesület: bárki pályázhat egyetlen képpel, aki Romániában lakik, életkora 14-25 év közé esik, és beküld egy legfeljebb 1500 px hosszú saját képet, amelyet Kolozsvár valamelyik negyedében készített.

A Láthatatlan ifjúsági főváros – fókuszban Kolozsvár negyedei című fotópályázat célja nem a belváros és annak pezsgő ifjúsági, kulturális életének a bemutatása, hanem annak megmutatása, hogy a központon kívül is van élet.
 
A pályázat első díja egy Allview Viva Q10 Pro Tablet, ehhez viszont két fordulót is meg kell nyerni. A fényképet a proiuventute75@gmail.com címre kell elküldeni december 22-ig, illetve ki kell tölteni ezt a pályázati űrlapot. A képeket a szervezők december 23-án publikálják Geréd Imre Facebook-oldalán (egy kis politikai PR ugye sosem árt), itt 31-ig lehet lájkolgatni őket.
 
A 20 legtöbb lájkot kapott kép közül zsűri választja ki a legjobbakat, a zsűri elnöke Bethlendi Tamás fotós. Nyertest jövő januárban, a hónap második felében hirdet a Pro Iuventute Egyesület. További részletek itt.

Hirdetés