A Balkáni Nostradamus: Európa Iszlám Állam lesz!

Baba Vanga, a vak bolgár jósnő megmondta, amit Nostradamus is megjósolt: Európának vége! Jön a Kalifátus! Ennyi!
Hirdetés

Bulgáriában élt egy vak hölgy, nevezett Vanghelia Pandeva Dimitrova. Ebben nincs semmi különös, biztos élt és él elég vak hölgy Bulgáriában. Csakhogy ez a hölgy volt Baba Vanga, más néven a Balkáni Nostradamus. Olyan híres jósnő volt, hogy 1942-ben maga III. Borisz bolgár cár is elzarándokolt hozzá, hogy megtudja, mit hoz a jövendő. (Sok jót nem hozott.)

A statisztikák szerint (nem tudni ugyan, kik végezték őket) Baba Vanga jóslatai 85 %-os pontossággal telibe találtak. Néhány példa:

A globális felmelegedés és a 2004-es cunami: az 1950-es években Baba Vanga kinyilatkoztatta egyrészt, hogy „a Föld hideg részei felmelegednek… és kitörnek a vulkánok”. Továbbá arról is beszélt, hogy egy „hatalmas hullám” érkezik az óceánból, és ellep egy emberekkel és városokkal tele partvidéket, és minden eltűnik a víz alatt. Bejött.

9/11 ikertorony-tragédia: 1989-ben Baba Vanga figyelmeztette az „amerikai testvérek”-et, hogy „két fémmadár” fog hamarosan lecsapni rájuk. Naná, hogy a World Trade Centerre utalt! És bejött!

Barack Obama megválasztása: Baba Vanga nemes egyszerűséggel megjövendölte, hogy az Amerikai Egyesült Államok 44. elnöke afroamerikai lesz. És hát nem bejött? Igaz, azt is hozzátette, hogy ő lesz az AEÁ „utolsó elnöke”. Na, erre lehet fogadásokat kötni.

Hirdetés

Baba Vanga 1996-ban visszaadta lelkét a Nagy Teremtő Egésznek, előtte azonban jósolt még egy durvát. Nevezetesen, hogy az az Európa, amit mi ismerünk, 2016 végére „megszűnik létezni”. És mi jön utána? Hát az Arab Kalifátus, természetesen. A jósnő megmondta: a „nagy muszlim háború” 2010-ben kitör, mégpedig Szíriában (ezt neveztük mi kitörő örömmel Arab Tavasznak, ugye), aztán Európának annyi, és 2043-ban állni fog már a Kalifátus, amelynek központja – most lehet szörnyülködni – Róma lesz.

Ezek után mit tudunk csinálni? Hiszen Nostradamus is, Baba Vanga is megmondta. És a jósok, lám, nem tévednek. Lehet, itt az ideje, hogy fellapozzuk azt a Koránt.

Hirdetés