Világgá mentem, majd jövök

Egy nagytestvér kalandos és zaklatott útját ahhoz, hogy kistestvére mellett újból elismerjék, a nagyváradi Lilliput Társulat bábozza el.
Hirdetés

Decemberben mindenki érzékenyebbé válik, családias hangulatra vágyik. A Lilliput Társulat új előadása erre kiválóan alkalmas: december 5-én, szombaton 11 órától mutatja be a Világgá mentem, majd jövök című előadását. 

 
Világgá mentem, majd jövök – plakátHelyszín: Szigligeti Stúdió
Író és rendező: Oláh Anikó Katalin
Játsszák: Oláh Anikó Katalin és Hanyecz.D Róbert
Bábkészítő: Martin Darius
 

Michael Ende Világgá mentem, majd jövök 

című történetének főhőse Soma, a család középpontjából kissé háttérbe szorul, mikor megszületik a kishúga, Sára. Ettől a pillanattól kezdődően úgy érzi, semmi sem jó, amit ő tesz, úgy érzi, őt már nem szeretik, teljesen elhanyagolták. Kirekesztettnek érzi magát, ráadásul még iskolába is kell járnia. 
 
A testvérféltékenység és a mérhetetlen kalandvágy olyan izgalmas fantáziajátékokra készteti, melyek során bebizonyíthatja, milyen remek kis fickó is ő valójában, és mennyire félreismerik a felnőttek. Kalandos és zaklatott útja során igazi jellemfejlődésen megy át, és megtudhatjuk: teljesül-e Soma vágya, hogy nagyszerű tulajdonságai elismertessenek?

Hirdetés