Elhalasztják a Black Friday-t!

De nem a romániai szegénység további mélyítésének megelőzése miatt. FIGYELEM: LEBUKÁS-GYANÚS HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Alig pár nappal a Black Friday előtt egy elektronikai cikkeket forgalmazó nagy hazai netáruház törölte az összes, hétvégére előkészített árengedményét. Az ok: az eladási igazgató hatalmas bakija. Az illető egyszerűen elfelejtette felemelni az árakat pár héttel korábban, hogy legyen miből árat engedni a Black Friday idején.

„Most már késő megduplázni minden termék árát, mert az emberek rájönnének, és ránk húznák a vizes lepedőt”, sóhajtozik az áruház menedzsere. „Nem hiszem el, hogy valaki ennyire inkompetens legyen, hogy elfelejtse: az árakat legalább egy hónappal a Black Friday előtt meg kell duplázni. Na de ez van, idén senkit sem fogunk becsapni a Fekete Pénteken, megmaradunk a megszokott árainknál.”

A menedzser nem is akar arra gondolni, mennyi pénzt fog veszteni a cég az hétvégi akció elmaradása miatt. „Csak hogy képet alkothassunk a dologról: egy netáruház három havi profitot kasszíroz egyetlen nap alatt, az úgynevezett Black Friday-akció idején. Hihetetlen egyszerű elvenni a palimadarak pénzét. És Black Friday alatt az összes palimadár örömmel nyújtja a bankkártyáját.”

Hirdetés