Konzultálna a polgárokkal a vásárhelyi RMDSZ

Hogy közelebb kerüljön az emberekhez. És visszaszerezze pozícióit.
Hirdetés

Városi konzultációt indít az RMDSZ Marosvásárhelyen – jelentette be hétfőn Brassai Zsombor, az RMDSZ megyei elnöke, aki szerint a politikai összefogással, amiről olyan sokat beszéltünk az idén, sikerült elérniük, hogy közelebb kerüljenek a város polgáraihoz.

„Az utóbbi hónapokban az előválasztás okán intenzív kapcsolattartást sikerült megvalósítanunk, és ennek az eredményeitől felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy elindítunk egy széles körű városi konzultációt. Csütörtökön indul, az a célunk, hogy több ezer háztartást megkeressünk Marosvásárhelyen, szóba álljunk az emberekkel, kikérjük a véleményüket mind a város közigazgatásával, mind a politikával, a közéleti ügyekkel kapcsolatosan” – ecsetelte Brassai.

Az elnök szerint ez a konzultáció tulajdonképpen a jövő esztendei választási év bevezetője is egyúttal, tudatosan készülnek arra, hogy összhangban a város közösségével, jövőre sokkal eredményesebb választási kampányt tudjanak folytatni. „Nem titkolt célunk az, hogy elveszített pozícióinkat visszanyerjük, azt is tudjuk, hogy ennek az a feltétele, hogy sokkal szorosabb, sokkal közvetlenebb kapcsolatban kell legyünk a város lakosságáva”l – mondta Brassai.
 

Hirdetés