Vadim halála nemzeti ünnep Magyarországon!

Népünnepély van, euforikus a hangulat. Vigyázat: KEGYELETSÉRTŐ HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Örömmámorban úszik a szomszédos, baráti Magyarország! Corneliu Vadim Tudor halálhíre bombaként robbant a magyarok körében, ugyanakkor váratlan ajándékot is eredményezett a migránsok számára: több mint 100 000 embert átengedtek a határon anélkül, hogy a magyar hatóságok bármilyen módon vegzálták volna őket. Természetesen minden magyar dolgozó szabadságot kapott egész hétre, hogy a magyar nép méltó módon ünnepelhesse a szélsőséges román  politikus halálát.

Sőt, több ezer magyar állampolgár autóba ült, és felajánlotta: elviszik a migránsokat Ausztriába vagy Németországba, suhogó ingyen. Több önkéntes sofőr kijelentette: 65 utat szándékozik megtenni Magyarország és Ausztria, illetve Németország között, hiszen pont ennyi éves volt Vadim is halála pillanatában.

Az öröm természetesen tombolt a romániai magyarok körében is. Verestóy Attila oly mértékben megörült Vadim halálának, hogy olyat tett, amit senki sem képzelt volna róla: nem vágott ki, és nem ültetett el egyetlen fát sem. Csibi Barna pedig, az ismert magyar szélsőséges figura, megölelte és megcsókolta az Aram Iancu bábut, amit épp felakasztani készült.

Hirdetés