Menekültek, Európáról: ez nem élet, ami itt van!

Csak felnőtt idegzetű, erős humorérzékkel rendelkező olvasóinknak ajánljuk! Rohadt meredek HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

A háború szívéből a jobb élet reményében Európába érkező menekültek igen hamar ráébredtek, hogy a valóság köszönő viszonyban sincs az álmaikkal. Amint átugrották a magyar határon húzódó kerítést és megvették az első shaormájukat, keserű csalódás sújtott le rájuk.  

„Látták, milyen shaormájuk van ezeknek a gyauroknak? Csak héja van, bele semmi, üres, mint a hitetlenek lelke. Cukor, az került rá, hogy elvegyen valamit az élet keserűségéből. Hát ezért jöttünk mi erre, útban Németország fele? Valószínű, hogy ott még héja sincs!”, nyilatkozta Abdul Al Isil, egy szíriai menekült az Associated Pressnek, két gyerekével és terhes feleségével a karjaiban.

A menekültek szerint Magyarország lakói rettenetesen szegények. Az üzletekben semmit sem lehet kapni, se egy AK47-es tölténytárat, se egy taposóaknát. A benzinkutaknál csak csoki, benzin és szeszes italok kaphatók, olyasmiről nem is hallottak, hogy lőszer vagy rakétakilövő. Csak bámulnak az emberre, mint a barmok, ha leadjuk a rendelést”, fakadtak ki a szíriai menekültek.

Hirdetés