Nostradamus a migránsokat is megjósolta

Az európai kormányok tudhatták volna, mi következik. Így jár minden racionalista, ha nem olvassa Nostradamust.
Hirdetés

Nostradamus mester négy és hatsoros versek formájában leírt jóslatai az emberiség jövőjének szinte minden nagy eseményét közlik a kódokhoz értő olvasóval. Értelemszerűen a jelen pillanat legégetőbb ügye, az Európát elöntő menekülthullám is ott van a próféciák. Tessék:

„A Dunához és a Rajnához jön inni

A Nagy Teve, és nem fogja megbánni.

Remegnek a Rhone-mentiek, és sokkal inkább a Loire mellettiek!

Az Alpok közelében a kakas fogja legyőzni őket.”

Hirdetés

Nos, eme jóslatnak van egy olyan értelmezése, miszerint a III. világháború akkor tör ki, amikor a Nagy Teve, vagyis az arab államok koalíciójának egyesült hadserege eléri a Dunát és a Rajnát. A szakértők (akárkik legyenek is ők) azonban megnyugtatnak: ez a katasztrófa nem az elkövetkező húsz évben következik be.

De, amint az a jóslatok esetében elég gyakran lenni szokott, van a szövegnek egy másik olvasata is. Eszerint a Nagy Teve valójában az Európa-szerte, de különösen Francia- és Németországban élő arabokat jelképezi. És mit isznak a Duna-menti és Rajna-menti arabok? Hát Duna-vizet, kedves Olvasó.

És voálá, Nostradamus jóslata ismét valóra vált. Igazán nem értjük, hogy Európa csúcspolitikusai miért nem olvassák a nagy jós munkáit. Így nemigen lehet egy kontinenst irányítani.

Hirdetés