Robbie Williams is összekeverte Bukarestet Budapesttel

A Szigeten tartott fellépését promózta egy bukaresti koncertvideóval.
Hirdetés

Nem olyan nagy ügy, és nem is először fordul elő, de mindig van valami diszkrét bája annak, ha egy világsztár nem tudja pontosan – vélhetőleg a hangzásbeli hasonlóság és a szomszédság okán –, hol is lép fel pontosan: a magyar vagy a román fővárosban.

Nem tudni, hogy a Szigeten fellépő Robbie Williamsszel is ez történt-e, vagy egyszerűen olyan jól sikerült egy korábbi bukaresti koncertje, hogy azzal szerette volna promózni a hétfői budapesti fellépését, mindenesetre a zenész Twitterén a legutóbbi bukaresti fellépés videója jelent meg, a szigetes koncert beharangozójaként. Erről a videóról van szó:

Robbie Williams budapesti koncertje egyébként teltházas volt, mintegy 75 ezren vettek részt rajta, a Sziget fesztivál mínusz negyedik napján, hétfőn. A fesztivál területén hétfőn összesen 80 ezren voltak, ami a mínusz egyedik napon telt háznak számít: az MTI közlése szerint megérkezett az összes 7 napos bérletes és a kiadható napijegyek is elfogytak. Szerdától már az 5 napos bérletek is érvényesek lesznek, így a maximum látogatószám ezeken a napokon 90 ezer lesz.

Kedden a nagyszínpad sztárja a Florence and the Machine lesz és beindul az A38 is, ahol – mások mellett – a Jungle és az Infected Mushroom is fellép. 

Hirdetés