Tévedtünk: ezek a parkolók sokkal hülyébbek!

A minap kiosztottuk az Arany Kerékbilincs vándordíjat, és a Köcsögkirály címet. De már mennek is tovább. Nekik!
Hirdetés

Teljes gőzzel folyik Kolozsvár ráncfelvarrási akciója. Alig ért véget a Petőfi utca elejének javítása, a serény dolgozók nekifogtak a középső résznek, a Házsongárdi temető és a Kosztolányi (Aviator Bădescu) utca között. Az út fele gyakorlatilag eltűnt, az autók egy-egy sávon kúszva közlekednek a Kispiac felől az Egyetem utca irányába, és fordítva.

De hát ez nem baj, gondolja a polgár. lazább lett a közlekedés, hiszen vége az iskolának, a szorgos szülők kikoptak a központból. Az egyetemi vizsgaidőszak is épp lejárt, tehát a diákság jó része is elpárolog. Sőt, a ballagásoknak is befellegzett. Mi lehet a probléma?

Nos, az emberi nagyon hülyeség a probléma. (A minapi cikkünk: itt.) Ma kora délután összesen kilenc autó parkolt az Egyetem utca fele vezető sávon. Ami, igaz, korábban parkolósávként fungált. De ilyen sárga-narancs figyelmeztető oszloptáblákat helyeztek ki az illetékesek. Igaz, nem volt ráírva: Tisztelt Hülye Úr/Úrhölgy! A felújítások ideje alatt ez a sáv NEM parkolásra szolgál! És ha nincs kiírva, a hülyék odaállnak.

Tessék, ők azok:

 

Figyeljék meg: a háló mellett egy teherautó jönne errefelé, de nem tud, arrafelé araszolgatnak az autók, és a járda mellett lazán állnak a nagyon hülyék

 

Ő az egyik nagyon hülye

 

Ezt a figyelmeztető táblát dobták félre az útból, hogy lehessen nyugodtan parkolni

Hirdetés

 

Ő egy másik nagyon hülye – azért figyeljék meg az autók jeleit: HD, SJ, MM, DB és az elmaradhatatlan B

 

Ő a gyerekére hivatkozott: azért állt meg itt, mert kicsi a gyereke – no comment

És itt egy ad hoc videó is, a folyamatosság kedvéért:

 

 

Fotók,videó: Szántai János

Hirdetés