Készül a székely fociválogatott az Eb-re

Alig több, mint két hét múlva kezdődik az el nem ismert régiók csapatait felvonultató, Debrecenben. Szurkolók, lehet jelentkezni!
Hirdetés

Hosszas szervezés után a Független Labdarúgó Szövetségek Konföderációja, a ConIFA június 17–21. között Debrecenben, az Oláh Gábor úti stadionban szervezi meg első Európa-bajnokságát.

A ConIFA 2013 augusztusában, Svédországban (Lappföldön) alapított egyesület, amely időközben átköltözött Nagy-Britanniába, Man-szigetre (www.conifa.org). A szervezet a FIFA-tagsággal nem rendelkező (el nem ismert) országok, régiók, etnikumok, nyelvi közösségek és nemzetek futballválogatottjait fogja össze.

Az idei Európa-bajnokság résztvevő csapatai: A-csoport: Isle of Man, Padánia, Abházia, Cigányválogatott; B-csoport: Countea de Nissa, Észak-Ciprus, Dél-Oszétia, Székelyföld.
 

A Székelyföld labdarúgó-válogatottja a csoportmérkőzéseit várhatóan 20 óra 30 perctől játssza, a pontos programot a szervezők később teszik közzé. A tornára napijegyet és az összes mérkőzésre érvényes bérletet árusítanak. A mérkőzésekre kilátogatni akaró szurkolók, szurkolói csoportok a sportslaw@conifa.org e-mail címen jelezhetik részvételi szándékukat.
 

Hirdetés