A nagy átszervezés

A Duna immáron soha nem lesz Duna, ahogyan azt néhai Antall József megálmodta, az egész nemzet tévéje, s ahogyan azt szakmailag diadalra vitte Sára Sándor és csapata, Washingtontól Bostonig, a csángóföldi Diószéntől a máramarosi Rónaszékig.
Hirdetés

„Az átalakítással nyert is, veszített is a csatorna, hiszen olyan vidéki stúdiók gyengültek meg, mint a székelyudvarhelyi, ám vélhetően nőhetett a határon belüli nézettség, ha már van Gasztroangyal, Család-barát, Ridikül, Magyarország, szeretlek! stb. stb. De eltűnt például a Székelykapu, erősen meggyérült a Kárpát-expressz, a Térkép, visszaszorult a népi vonal, s ezt semmilyen rétegerősödés nem tudja jóvátenni.

Nem foglalkozunk itt az egyes műsorok minősítésével és tartalmával, a jó szándék meglenne mindaddig, amíg Győzikét is nem veszik kölcsön a Dunába – az integráció nevében. Reméljük, erre mégsem kerülhet sor, s az összes izompacsirták maradnak ott, ahol vannak, a TV2, az RTL csatornáin. A reklámadóra oly kényes és felháborodó nagy csoporton, ahová Simicska Lajos most az egész jobboldali médiát szeretné átvezetni. Szerencsére, egyelőre nem mindenki megy, még meggyőződés is van a világon!”

Hirdetés