Musai-Muszáj: csak a testükön keresztül!

A civil kezdeményező csoport szimpatizánsai ezúttal a Cluj/Kolozsvár/Klausenburg feliratot rajzolják meg, a földre lefeküdve, a román, magyar és német zászlók színeiben.
Hirdetés

Ha csütörtök, akkor – ismét – Musai-Muszáj-flashmob. A többnyelvűséget népszerűsítő kolozsvári aktivisták új projektje meglehetősen ambiciózus: élő emberi testekből raknák ki a város román, magyar és német nevét (Cluj/Kolozsvár/Klausenburg), mégpedig a három nemzet zászlajának színébe öltözve. Idézzük a flashmobtoborzó felhívást az esemény Facebook-oldaláról

1. Május 14-én 17:55-re gyere ki a Főtérre piros, fehér, sárga, zöld, fekete vagy kék pólóban. 
2. 18:00-kor kövesd a helyszíni koordinátor utasításait: feküdj a földre a megfelelő helyre, hogy a magasból jól láthatódóan kirajzolódjon a CLUJ / KOLOZSVÁR / KLAUSENBURG felirat. 
3. Dresscode: légy te az egyike a: 14 piros, 5 zöld, 4 kék, 6 sárga, 5 fehér, illetve 8 fekete pólót viselő személynek, akikből majd a szöveg kirajzolódik.
4. Ha eljössz a flashmobra, jelöld be magad egy comment segítségével, hogy te milyen pólót fogsz viselni. 
5. Miután elkészült a fotó a magasból, akkor állj fel a földről és folytasd utadat a megszokott kerékvágásban, egy többnyelvű Kolozsvár reményében. Ne feledd megosztani az eseményt az idővonaladon, illetve legalább 50 ismerősödet hívd meg! Musai-Muszáj!
 
Mit mondhatnánk? Mindenki vigyen magával (legalább) egy embert!

Hirdetés