Mi a székely? Egy bőrbetegség!

Az évezred orvosi felfelfedezése. A székely... nem nemzet! Vigyázat: HUMORVESZÉLY!!!
Hirdetés

Több tucat, állatokon és székelyeken végzett kísérlet után a prágai Babeș-Bolyai Orvosi Egyetem tudósai kiderítették, hogy az irredentizmus és a székelykedés nem egyéb helytelenül kezelt bőrbetegségnél. Ha valaki elkapja a kórt, elkezd viszketni a feneke, és azonnal területi autonómiát kér.

A kezelés hihetetlenül egyszerű: némi személyes higiénia, egy kéz- és lábkrém, meg kicsi diéta. Ha a beteg nem eszik a földről, kanalat és villát használ, néhány hét alatt garantált a teljes gyógyulás. Még heg se marad utána”, mondják az orvosok. A diagnózis másik fontos tünete a nyelvgyulladás, melynek következtében a beteg furcsán beszél.

A kezelést már több székelyen is alkalmazták, és az eredmények sokat ígérnek, ugyanis a betegek többsége normális magyarrá változott, akik autópályákat építenek és a Balaton mellett nyaralnak. Amikor megkérdezték őket, mi a véleményük Erdélyről és a Székelyföldről, unottan válaszoltak: Hagyjatok már békén ezekkel a hülyeségekkel, nekem dolgom van, otthon vár Gyöngyi egy finom gulyással, nincs időm szarakodni. Na, tűnés innen, vagy rátok eresztem a csobánkutyát.”

Hirdetés